Dunántúlon rózsaszín és napsárga a tavasz
2017. április 17. írta: Caramell blog

Dunántúlon rózsaszín és napsárga a tavasz

Még sehol sem lehetett látni egy zöld levelet, ám a szikrázó napsütésben gyönyörűen virágzó magnólia és aranyeső bokrok szegélyezték az első utunkat Bükfürdőre. A friss és ropogós, 2016 novemberében átadott Caramell Premium Resort**** Superior (térkép) a Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb turisztikai beruházása, világszínvonalú szolgáltatásokkal, 142 szobával, 2000 m2-es szabadtéri- és beltéri wellness világgal, százféle szépészeti-, wellness-, és gyógykezeléssel és saját ayurvedikus egészségközponttal.

slow_tavasz.jpg

Vendégeik elsőként náluk vehetik igénybe egy helyen a magas színvonalú gyógyászati és wellness kezeléseken túl a teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat.

A luxuslétesítmény három hektáros területén 700 fős befogadóképességű konferenciaközpontot, családbarát szolgáltatások egész sorát, bowling- és focipályát, halastavat és meditációs japán kertet is találunk.

Túllépve a hagyományos szépségkezelések és masszázsok kínálatán, a szálloda olyan élménykezeléseket kínál, melyhez természetes szépségápolási termékeket, gyógyító olajokat, aromákat, illatokat és fényeket használ. Természetesen a szálloda belső terei a feng shui szabályainak figyelembevételével szépültek. Szinte alig találni üres sarkot, ahol nem egy hangulatos pihenősarok van kialakítva: a felfüggesztett fotelokban legszívesebben elaludtam volna.

Szolgáltatásai között igazán izgalmas dolgokat találunk. Például uraknak is ajánlják a látványosan fiatalító arckezeléseiket; a kéz- és lábápolási termékeik 100%-ban vegán összetevőkből készültek; a körömlakkokhoz egyedi numerológiai jelentés és üzenet tartozik; klasszikus masszázsaikat különböző célközönségnek ajánlják (menedzser masszázs, kismama masszázs, gyerek masszázs); felhasználják a helyi kézművesek termékeit is (méregtelenítő Vasi-virágméz masszázs); összeállítottak egy masszázsválogatást a világ minden tájáról (lávaköves, hawaii lomi-lomi, kínai, knbiki, yumeiho, tradicionális és gyógynövényes thai masszázs, stb.); valamint olyan testre és lélekre egyaránt ható holisztikus kezeléseket is kínálnak, mint az energiamasszázs, lélekmasszázs, reiki, tibeti hangterápia, kristálymasszázs.

Beauty kezeléseikhez továbbá olyan magyar biokozmetikumokat használnak, melyek rendelkeznek Biokontroll tanúsítvánnyal és Demeter minősítéssel is, valamint 95%-ban ökológiai eredetűek.

dunantuli_magnoliak.jpg


Tekintsd meg Pünkösdi ajánlatunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://caramellblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5512424003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása