Mutatjuk a caramellszínű ősz legizgalmasabb programjait!
2017. október 01. írta: Caramell blog

Mutatjuk a caramellszínű ősz legizgalmasabb programjait!

Az ősz az egyik legkarakteresebb hónap: a fák a karamell összes árnyalatába burkolóznak, szekrényünkből pedig előkerülnek a bársonyosan puha sálak, kötött pulóverek és kockás plédek. Az aranyló színek hatására a szív is megtelik melegséggel, akinek a szívéhez viszont a pocakján keresztül vezet az út, az aranybarna forró kakaó, a friss akácmézzel lecsorgatott sütőtök, vagy a forró és huncut gesztenye nyerheti el a tetszését.

És tudsz-e még egy olyan helyet mondani, ami ezer karamell színével jobban harmonizál az ősz színeivel, mint a Caramell Premium Resort****superior?

Szemezgess őszi programjainkból, akár egy fürt muskotályos szőlőből!

1494602600.jpg


Ünnepi hosszú hétvége Bereczki Zoltánnal a Caramellben

2017. október 20-23-ig hosszú hétvégéjén is különleges programokkal várunk a megújult Caramellbe. Az 1956-os év slágere a „Bárhogy lesz, úgy lesz” c. dal volt. Október 23-án az egyetemi ifjúság és a hozzá csatlakozó tömeg azt mondta: „Ne legyen akárhogy!” Legyen ez a hétvége a szabadságé, a közös élményeké, a pihenésé és az együtt töltött csodálatos pillanatoké!

A hosszú hétvége ideje alatt a felnőtteket fitness és borzongató szauna felöntések, a gyerkőcöket Caramella kids kalandok várják. Éttermünk asztalai roskadoznak majd a mangalicából és szürkemarhából készült finomságokkal, délután pedig kézműves cukrászdánk, a Villa Rosato sütőtökös és gesztenyés ínyencségeit kóstolhatjátok meg. Az ünnep fényét Bereczki Zoltán sztárfellépőnk emeli. Nem szeretnél lemaradni az ajánlatról?

Felejthetetlen őszi szünetet terveztek?

Őszi ínyencségeket és a régió specialitásait kóstolhatjátok meg a Mandala éttermünk asztalain az őszi szünet idején, október 27-től november 6-áig. Az őszi ráhangolódást Halloween est, melengető szauna felöntések, vérpezsdítő elő zene, Caramella kids őszi vidám programok, és az október 30-ai tökfaragó verseny segíti. Sztárfellépőnk október 28-án Peter Sramek. Részletes ajánlatunkat a linkre kattintva tekintheted meg!

Az őszi gesztenye ünnepe

Szeretettel várunk az immár 5. alkalommal megrendezett Geszti Feszti kézműves vásárra is gesztenyés különlegességekkel cukrászdánkban, a Villa Rosatoban október 28-29-én.

Kóstoljatok meg minél több gesztenyés finomságot ezen a hétvégén és szavazzatok a legfinomabb édességre! A szavazók között értékes nyereményt sorsolunk ki, mely nem más, mint egy pihentető őszi wellness hétvége. És, hogy milyen ízek várnak Rátok?

A bejegyzés trackback címe:

https://caramellblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9412915397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása