Mi a Szent Iván éjjelének varázsa?
2017. június 28. írta: Caramell blog

Mi a Szent Iván éjjelének varázsa?

Igazán varázslatos hétvégét töltöttünk el a hétvégén a bükfürdői Caramell Premium Resort**** superiorban a nyári napfordulóra eső hétvégén.

19399978_10210106185111708_8226117390992417827_n.jpg

Szent Iván éjjele egy szuperpozitív ünnep, maga a nyári napforduló, hozzá pedig olyan ősi népszokások kapcsolódnak, amelyek hozzásegítenek a megújuláshoz, a termékenységhez, és a szerelem beteljesüléséhez.

A szerelmes asszonyokat Juno istennő (aki a házasság és a szülés római istennője) ezen az éjen olyan bájjal, csáberővel, szépséggel és szerelemvarázsló-erővel ruházza fel, hogy még viszonzatlan szerelmeik is egy varázsütésre beteljesednek, és a szerelmesek szíve egymásra talál: emlékezzünk csak Shakespeare tündérjátékára, a Szentivánéji álomra!

A hajadonok szépségét kiemeli a fáklyák és az örömtűz fénye, amely megtisztít, elűzi az éjben settenkedő gonoszt, elhozza a fényt és nyomában új élet sarjad. A tűzhöz ezen az éjszakán számtalan szerelem és termékenységvarázslat kötődik.

19250068_10210106142310638_1120819010_o.jpg

A Szentivánéj sötétség-fény játékára helyezte a Caramell a hangsúlyt, ahol igazán páratlan Szentivánéji hangulatnak lehettünk részesei tűzkosarakkal, villámkezű bármixerrel és két igazán bevállalós tűzzsonglőrrel. A hotel udvarán fáklyák és tűzkosarak gondoskodtak a hangulatos környezetről.

A férjem és én három napra érkeztünk pihenni a Caramellbe egy hosszú hét után. Két koktéllal a kezünkben foglaltunk helyet a fáklyákkal kivilágított kültéri medence mellett, ahol naplemente után a Flame Flowers tűzzsonglőr duója belekezdett a Lángok keringője c. látványos showjukba, amely férfi és nő örök harcát jelképezte: a találkozást és elválást, a vonzódást és taszítást.

19260740_10210106185191710_1344106123057642169_n.jpg

A Caramell programszervezői a hölgyvendégeinek is kedveztek. A látványosan sármos látványmixer, művésznevén Top Gun bemutatta, hogyan lehet mesterfokon űzni a koktélkészítést, majd nem hagyta finom ital nélkül a körülötte összegyűlt szomjas hölgykoszorút sem.

Az éjszakán azonban nem csak a kreatív produkciók és a vérpezsdítő latin dallamok csábítottak szórakozásra, hanem a szálloda wellnessrészlegén is szuper volt a hangulat: az igazán hedonista vendégek részt vehettek késő délutáni és esti különleges szaunafelöntéseken.

Mi is csatlakoztunk a szaunázókhoz és teljesen ráfüggtünk. Részt vettünk az orosz borzongás szauna szeánszon, a török gőzfürdő epres-joghurtos kényeztetésén és másnap reggel az Édes ébredés – Jó reggelt, Caramell! szeánszon is, ahol szó szerint édesek lettünk a bőrünkre karamellizálódott barnacukros peelingtől.

A szálloda az aktív kikapcsolódás híveinek is kínált izgalmas programot: a Kristály Torony kalandpark ugyanis éjszakai kalandtúrára invitálta őket.

A Caramell Premium Resort**** superior aktuális kiemelt ajánlataiért ide kattints! :)

Töltsetek el ott ti is egy szuper hétvégét!

A bejegyzés trackback címe:

https://caramellblog.blog.hu/api/trackback/id/tr812625337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása