Barátai fűnek, fának, kutyának, cicának
2017. április 24. írta: Caramell blog

Barátai fűnek, fának, kutyának, cicának

A Caramel Premium Resort**** Superior recepciójának sztárja egy fenségesen szép, fekete szőrű cicahercegnő, aki a korábban sajnálatos módon eltűnt, híresen szelíd cicájuk nyomdokaiba lépett. Gourangának hívják, mely azt jelenti: „Légy boldog!”

A cica kalandjait blogon és facebookon is lehetett követni, ahogyan a trónörökös kiválasztásának folyamatait is.

“A szálloda állatmenhelyek, állatotthonok, alapítványokkal vette fel a kapcsolatot, ahol fiatal, kivételes tulajdonságokkal rendelkező, szelíd fekete cicát keresett. Hamarosan meg is találták a kis Gourangát, akit Nudlinak hívtak. A Resort munkatársai az első naptól kezdve szeretettel gondoskodnak a cicáról, az őt korábban gondozó állatotthon pedig nagy értékű állateledel-csomagot kapott. A szálloda az akcióval a figyelmet szerette volna felhívni a felelős állattartás és a kóbor állatok örökbefogadásának fontosságára, illetve támogatja azokat a fekete bundájú macskákat és kutyákat is, amelyek az örökbefogadáskor világosabb színű fajtársaikhoz képest indokolatlanul hátrányosabb helyzetben vannak” – mesélik Nudli, azaz kis Gouranga kiválasztásának történetét a szálloda oldalán.

gouranga.jpg

A recepCica egyébként ott heverészik egész nap a recepciós hölgyekkel a pultban, majd szégyenlősen elhempereg pár kiválasztott vendégnek simogatásért. Az est leszállta után pedig olyan méltóságteljesen üldögél a pulton, akár egy egyiptomi dekoráció.

A szálloda nemcsak cica-, de kutyabarát is. Sőt, 2016-ban elnyerték az év Kutyabarát helye különdíjat! Szimpatikus lépés, hogy csatlakoztak a Vigyél Haza Alapítvány sikeres kezdeményezéséhez: 2016. októberétől a hotelhez tartozó cukrászműhelyben, a Villa Rosatóban található egy chip-leolvasó, mely elkóborolt kutyák azonosításában segít.

Egy szállodai szórólapról értesültem az általuk is népszerűsített hiánypótló okostelefon applikációról: a Vigyél haza! kutyakeresőről, amelyen megtalálhatod elveszett kutyádat, értesíthetsz másokat, ha gazdátlan kutyát látsz, vagy válogathatsz a közeledben lévő gazdira váró kutyusok között is. Az app (és a weboldal) kutyabarát szállásokat és éttermeket is ajánl, hasznos útmutatót kapsz kutyaelsősegélyhez, valamint megmutatja a közeledben lévő kutyafuttatókat és mikrochip leolvasókat, melynek segítségével percek alatt megtalálhatod a kóbor eb gazdiját.

Tekintsd meg Pünkösdi ajánlatunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://caramellblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6012424013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása