4+1 ok, amiért a Kristály Torony napközis tábor a legjobb választás nyárra a gyermekednek!
2017. július 26. írta: Caramell blog

4+1 ok, amiért a Kristály Torony napközis tábor a legjobb választás nyárra a gyermekednek!

Általános iskolás gyermeked nyári szórakozásán töröd a fejed és a legszuperebb programot szeretnéd megtalálni számára? Válaszd a bükfürdői Kristály Torony népszerű napközis gyerektáborát, ahol az ezerrel pörgő gyermeked változatos aktív programokon vehet részt.

Íme, 4+1 ok, amiért ne is gondolkodj tovább!

kristaly_torony_tabor.jpg

1. Mert gyermekedre olyan sportos kalandok várnak, mint a Magyarországon egyedülálló Kristály Torony kalandpark, ahol ügyességi feladatokban és sorversenyekben fejlesztheti képességeit. Animátoraink minden lurkót megmozgatnak: lesz gyermektorna, kerékpározás, kincskeresés és persze lubickolás is.

2. Kreatív kuckónkat minden kicsi művészlélek imádni fogja: csillámtetkót készítünk, hajtogatunk, gyurmázunk, gipszet öntünk, üveget festünk, majd kipingáljuk az összes aszfaltozott felületet, készítünk hűtőmágnest, lámpásokat és álarcot is.

3. A gyermektábor helyszíne Magyarország egyik legmodernebb és legbiztonságosabb csillagszerkezetű kalandparkja. Az egészséges és minőségi étkezésekre, továbbá az ínycsiklandó desszertre garancia a bükfürdői Caramell Premium Resort étterme és a Villa Rosato cukrászműhelye. A vizes sportoknak és a felhőtlen pancsolásnak a Resort wellnessmedencéi szolgálnak helyszínül.

4. Táborunkban szakképzett pedagógusok, animátorok és oktatók gondoskodnak a gyermekek zavartalan, örömteli és persze maximálisan biztonságos táborozásáról.

+1. A tábor lehetőséget ad a sporttehetségek felfedezésére és fejlesztésére is!

Az induló táborok időpontjai (hétfőtől péntekig):

  • 2017.08.07 – 11-ig
  • 2017.08.14 – 18-ig

A táborba 7-13 éves gyermekeket várnak. A felejthetetlen élmény ára 22.500 forint, mely tartalmazza a programokat, a Kristály Torony belépőt, a wellness belépőt, napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna).

Jelentkezni az info@kristalytorony.hu vagy a 06-30-385-44-54 -es telefonszámon lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://caramellblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6312691443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása