Üdvözöllek a Caramell Premium Resort**** Superior blogján, kedves Látogató!
2017. január 20. írta: Caramell blog

Üdvözöllek a Caramell Premium Resort**** Superior blogján, kedves Látogató!

A Caramell Premium Resort**** Superior igazán különleges hely a pihenésre. Elhiheted nekem, a teljesség harmóniája nem puszta reklámszlogen, ez a színtiszta igazság. Nyugodt környezet, kényelmes szobák, szám szerint 142, finom falatok, segítőkész, ugrásra kész személyzet várja a látogatókat, s mindent elkövetnek azért, hogy a vendég minden alkalommal feltöltődve távozzon otthonába, töltsön el néhány órát vagy akár hosszú napokat a létesítmény különleges falai között. A szálloda 2016 végén nagyszabású felújításon és bővítésen esett át, hogy még több kiváló szolgáltatással és élménnyel kényeztethesse az ide ékezőket.

Az alábbi videó betekintést enged a munkálatokba, melyek eredményeként az újdonságok megszülettek:

A holisztikus szemléletmód, mely a Caramellt különlegessé teszi, úgy segít az egészségügyi állapoton, hogy a fizikális tünetek kezelésén felül gyógyítja a lelket is. Biztosan hallottad már az ép testben ép lélek kifejezést. A dolog nem egy elhanyagolható apróság, pedig a mai rohanó világban pont a lelkünk az a részünk, amelyre kisebb figyelmet fordítunk. Miért is? Mert amíg visz a lábunk, megyünk az utunkon, űzzük-hajtjuk a tennivalókat, s közben elfeledkezünk a pihenésről. Pedig pihenni muszáj. Szervezetünknek szüksége van feltöltődésre: alvásra, relaxációra, sportra, de még néha tétlenségre is. Hajlamosak vagyunk felesleges időpocsékolásnak bélyegezni a nyugalomban eltöltött időt, így lassan az utolsó energiamorzsákat is feléljük, majd értetlenül pislogunk, mikor reggel nem engedelmeskedik a test, és nem kell ki az ágyból a vekkert hallva.

No, igen. De pihenni kell, egyszerűen muszáj. A bükfürdői oázis, amit a Caramell kínál, egy olyan menedék, ahol mindenki leteheti a terheit, kizökkenhet a mókuskerékből és akár párral, akár családdal, de még egyedül is megtapasztalhatja a testi-lelki regenerálódást.

A bejegyzés trackback címe:

https://caramellblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9312139925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása