Az egészséged a legfontosabb értéked?
2017. augusztus 14. írta: Caramell blog

Az egészséged a legfontosabb értéked?

Vajon az egészségünk szempontjából is ugyanolyan körültekintően járunk-e el, mint az olyan fontos kérdésekben, milyen autót vásároljunk, munkahelyet váltsunk-e vagy hová menjünk a családdal nyaralni?  

logo_new_ok_vector_medical_2_white_purple_bg.png

Melyikünk nem szeretne egészségesen élni, jól érezni magát a bőrében, cselekvőképessége teljében lenni és szellemi frissességnek örvendeni?

Valószínű valamennyien ilyen minőségű életet szánunk magunknak.

Az életünk során viszont valamennyien keresztülmegyünk nehezebb életszakaszokon, amikor állandó fáradtsággal küzdünk, sok kihívással és megmérettetéssel teli a munkánk, szeretteinkkel kevés időt tudunk tölteni. Miközben energiaszintünk és hangulatunk ingadozik, könnyen találunk mentséget arra, hogy az egészségünket folyamatosan háttérbe szorítsuk.

Pedig pont ez az állapot, amikor fel kellene keresni egy szakorvost és megkezdeni a preventív szűrővizsgálatokat, valamint az életmódunk egyensúlyi állapotának visszaállításához szükséges tanácsokat meghallgatni és megfogadni!

Tudtad?

Ha minden évben elmennénk szakorvosi szűrővizsgálatokra belgyógyász-, kardiológus-, hölgyek részéről nőgyógyász-, az urak részéről urológus szakrendelésre, ultrahang diagnosztikára, valamint elvégeztetnénk a szükséges laborvizsgálatokat, nem csak az egészségi állapotunkat tarthatnánk jó szinten, hanem a betegségek is megelőzhetők lennének.

Nagyon fontosnak tartottuk, hogy a színvonalas ellátás érdekében a Caramell Medical Center (CMC)  központunk 11 szakorvosi területen, magasan képzett orvosokat válogasson össze, hogy széleskörű tapasztalataikkal és szakmai tudásukkal pozitív változást eredményezzenek a hozzánk forduló paciensek egészségében és közérzetében, valamint a betegségek megelőzésében.

Bátran bízd ránk a családod egészségének ügyét!

A hozzánk forduló páciensekkel történő foglalkozás számunkra több, mint egy vizsgálat elvégzése, ezért mi külön hangsúlyt fektetünk a figyelmes, empatikus, feszültségektől mentes ellátásra, a modern, elegáns környezetre és a hosszú nyitvatartásra.

Szakrendeléseink:

  • kardiológia
  • belgyógyászat - gasztroenterológia
  • nőgyógyászat
  • reumatológia
  • radiológia
  • bőrgyógyászat - kozmetológia
  • urológia
  • fizikoterápia (vákuum, ultrahang, elektroterápia, lézer, gyógytorna, gyógymasszázs)
  • laborvizsgálatok (vérvétel, bakteriológia)

Szolgáltatásainkat választó pácienseinknek hosszú távú, bizalmi viszonyon alapuló partnerei kívánunk lenni a gyógyulásban, valamint az egészségmegőrzésben egyaránt.

Modern technikai háttérrel, műszerparkkal rendelkezünk (Samsung H60 ultrahang diagnosztika, valamint Schiller kardiológiai terheléses-spirometria diagnosztika), amely széleskörű diagnosztikai hátteret biztosít, megkönnyítve a gyors és hatékony szakorvosi véleményalkotást, a szükségszerű azonnali gyógyítás megkezdését.

Ajánljuk figyelmébe az őszi „Élni jó!” csomagunkat, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • belgyógyászati vizsgálat
  • kardiológiai szív- és érrendszer státusz vizsgálat
  • nőgyógyászati/urológiai szűrővizsgálat

A csomag kedvezményes ára szeptember 1 - október 15. között 49.000.-Ft.

www.caramellmedical.hu

Információk a bejelentkezéshez

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://caramellblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4212747864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása