Már számolod vissza a napokat a Caramell Esküvői Kiállításig?
2017. október 30. írta: Caramell blog

Már számolod vissza a napokat a Caramell Esküvői Kiállításig?

Meg tudunk érteni, hiszen az esküvő a jegyespárok életének egyik legemlékezetesebb eseménye. Mi, a Caramellben mindannyian tudjuk, milyen óriási felelősséggel jár felejthetetlen élménnyé tenni, ezért mi a legfontosabb esemény szervezését csakis a legjobb szolgáltatókra bízzuk.

Hogyan találtok rájuk ti is? Látogassatok el a bükfürdői Caramell Premium Resort Esküvői Kiállítására! 

2017. november 19. (vasárnap) 10 órától a szálloda lenyűgöző Santal báltermében bemutatkoznak az esküvői szolgáltatók. Megtekinthetitek és akár le is foglalhatjátok az esküvői szalonok ruháit, válogathattok a kreatív dekorációk, meghívók és virágok között, megkóstolhatjátok a legtrendibb cukrászati termékeket, kiválaszthatjátok a legmesésebb karikagyűrűket, de személyesen is megismerkedhettek a számotokra legszimpatikusabb videósokkal, fotósokkal, zenészekkel, lemezlovasokkal és vőfélyekkel.

Szeretnénk megkönnyíteni az esküvő előkészületeit, ezért szervezési tanácsadással készültünk számotokra, de a 2018. évi torta trendeket és újdonságokat is megcsodálhatjátok és megkóstolhatjátok.

A belépés díjtalan!

Időpont: 2017. november 19. (vasárnap) 10.00-18.00
Helyszín: Caramell Premium Resort**** (9740 Bükfürdő, Európa út 18.)
Szervezők: Caramell Premium Resort****superior, Villa Rosato Cukrászműhely, Aphrodite Esküvőszervező Iroda

Legfrissebb információkért kövesd az Esküvői Kiállítás eseményét a facebookon!

ek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://caramellblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8713116590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása