Egy nap az egészség jegyében - Tornázzatok együtt szombaton Katus Attilával!
2017. július 10. írta: Caramell blog

Egy nap az egészség jegyében - Tornázzatok együtt szombaton Katus Attilával!

Eltöltenél egy aktív napot a családoddal kellemes környezetben? Szeretnétek kipróbálni minél több klassz edzésmódot egy helyen, miközben a gyerekek is jól érzik magukat?

Látogassatok el a 4. Caramell Egészségnapra szombaton!

A Caramell Premium Resort**** superior szombaton egy fergeteges egészségnapot tart, ahol a fitness programok mellett egészség állapot felmérésekben is részt vehettek. Az ingyenes programokra vendégként is csatlakozhattok!

19657305_1537314726333340_122955141503651373_n.jpg

A rendezvény órarendje

Sztáredzőnk: Katus Attila!

A szombati nap a Caramellben a fitness programok jegyében fog zajlani. A Caramell kültéri wellness részlegén, a medencében a Resort animátorai vízi tornával melegítik be a sportrajongókat.

A bemelegítő vízi tornát egy igazi fitness guru, Katus Attila Best Body aerobic órája fogja követni a Kristály Torony földszintjén. A minden izmot megmozgató torna után, pihenésképpen hallgassátok meg Attila szabadtéri életmód tanácsadását, ahol beavat titeket egy olyan testsúlycsökkentő, testsúlymegtartó életmód programba, amely a maga nemében egyedülálló. Helyben lehetőségetek nyílik válogatni és vásárolni a KATUSBODY legnépszerűbb sportruházati szettjeiből is.

A rendezvényhez csatlakozhattok a facebookon is, a Hotel Caramell Best Body aerobic esemény oldalán.

Latin ritmusokra vágysz?

Szombaton vegyetek részt egy fergeteges zumba órán! Mi is az a zumba? Egy latin ritmusokra épülő tánc és fitness program egyben! A zumba mozdulatai aerobic és különböző táncok lépéseiből állnak össze, úgymint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso, reggaetón és a hastánc. A jó hangulat és a pörgős zene garantált!

Ne hagyd otthon a nagyit sem!

Amíg a gyerekek kreatív programokon vehetnek részt a Villa Rosatoban, addig a Caramell animátorai vezetésével egy ellazító, felfrissítő gerinctornán vehet részt mindenki, akinek fontos a gerinc épségének fenntartása és a gerincbántalmak megelőzése.

Pattogva érnéd el a bombaformát?

Látványos és nagyon szórakoztató edzésformát próbálhattok ki a Kristály Torony földszintjén 13.30 órától. A speciális, rugós cipőben végezett Kangoo fitness magas zsírégető hatásfokkal rendelkezik és rendkívül szórakoztató, egyben gondoskodik az ízületek védelméről is.

Győződjetek meg egészségetekről!

A Caramell egészségmegőrző programokkal is készült: a Magyar Vöröskereszt jóvoltából véradással segíthetsz mások egészségének helyreállításában, a Caramell Medical Center és a Herbalance pedig egészségügyi- és állapotfelméréssel várja a tudatos és előrelátó érdeklődőket.

További információk a 4. Caramell Egészségnap programjairól »

A bejegyzés trackback címe:

https://caramellblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5312654667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása